Projecte Alba

“Solem creure que ens sentim feliços si tenim més del que creiem que volem; per exemple: més diners, més èxit, més temps lliure,… Però la veritat és que aquestes coses no satisfan les nostres necessitats més bàsiques, com la de sentir-nos acceptats i estimats incondicionalment pel que som. Allò que en realitat necessitem per a ser feliços es sentir que tenim dret a estar aquí, a estar vius en aquest planeta i que, a pesar dels defectes que podem tenir, estem bé, al menys tant bé com els altres.”

Proto, L. (1994). Sé tu mejor amigo.

dijous, 13 de juny del 2013

ANEM A COMPRAR!!!

Ha arribat el dia d'anar a comprar els ingredients del nostre dinar i, de posar a la pràctica tot el que hem treballat a classe. 


Va ser tota una experiència: ens pensàvem que unes olives valien 150 euros i, en realitat era 150 grams; vam agafar un paquet de pa ratllat molt car perquè estava al apartat del pa ratllat barat, no sabíem quantes barres de pa necessitàvem per tots, ...



Finalment tot va sortir perfecte, segurament degut a que estàvem molt ben organitzats: un portava la llista, l'altre els diners, l'altre el carro,...
Déunido quina feinada porta el anar a comprar! No ens esperàvem que mirar les etiquetes dels aliments, quan caduquen, el seu estat, els diners que valen, la quantitat que necessitem,... fos tant complicat!


  
Mireu quina selecció d'aliments més adequada...


     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada